Over ons

 

Wij zijn een no-nonsense bedrijf en maken sinds een jaar of 10 terraskachels en haarden. Begonnen met slechts enkele kachels per jaar maar, intussen is de hobby uit de hand gelopen en zij we ineens een serieus bedrijfje! Reeds vele klanten genieten al jaren van de gezelligheid en warmte van de producten die wij met veel zorg maken.

Alles wordt gemaakt van reststukken ijzer uit het industriële circuit en wij betrekken dit zoveel mogelijk bij metaalrecycling bedrijven. 

In plaats dat het ijzer in een hoogoven belandt maken wij er een mooi, tijdloos, robuust en bruikbaar product van waar wij 100% achter staan en u vele avonden van zult kunnen genieten op uw terras.

Wij hanteren het principe dat u eenmalig een terraskachel koopt die duurzaam is. De kachels zijn dan ook zo gemaakt dat ze jaren lang mee zullen gaan, Ze zijn gemaakt van ijzer van minimaal 4 millimeter dik. Dit is dus duidelijk ander materiaal dan bij kachels die worden aangeboden bij bijv. tuincentra en bouwmarkten waar 2 millimeter dik ijzer al aan de ruime kant is en deze kachels meestal na een paar jaar zijn doorgeroest en aan vervanging toe zijn. Daarnaast proberen wij deze degelijke kachels voor een eerlijke prijs aan te bieden en de daarbij behorende service te verlenen. Er zijn genoeg goedkopere kachels welke vaak van een beduidend mindere kwaliteit zijn en daarnaast ook heel veel duurdere van wel een goede kwaliteit en helaas een exorbitant hoge prijs. Onze grote kracht is dat wij met u meedenken en omdat wij echt alles zelf maken kunnen wij de kachels en eventuele toebehoren aanpassen naar de situatie op uw terras.

 

Komen kijken?

 

Uiteraard bent u welkom om te komen kijken wat wij allemaal maken. Dit kan in de avonduren op doordeweekse dagen vanaf 18.30 uur en in de weekenden (ook op zondags!) de gehele dag. Op doordeweekse dagen overdag zijn wij nogal druk met een transportbedrijf en daardoor eigenlijk zelden aanwezig. Uiteraard bent u vrij onze tuin in te lopen waar de diverse kachels die wij maken staan opgesteld. Kan zijn dat onze Scott (hond met formaat minipony) wel in de tuin loopt. Hij doet beslist niets, een aai over zijn kop en je bent zijn beste vriend! Wilt u uitleg en info hebben is het raadzaam om op de tijden te komen dat wij wel aanwezig zijn. Onze Scott weet namelijk niets van kachels. Gelieve vooraf even een afspraak per telefoon of e-mail te maken a.u.b.

 

Groeten Frans Faas


Hier een kleine impressie van het proces van afval tot kachel.