Oktober 2023

Onze terraskachels zijn vanaf nu ook te bezichtigen en te koop in België. Dit depot is in Gingelom net onder Sint-Truiden. Let op, hier staan alleen de standaard kachels. De op maat gemaakte kachels worden altijd vanaf onze productielocatie in Nederland geleverd!

Wilt u hier gaan kijken kunt u contact opnemen via mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

Wij hebben momenteel de verschillende modellen kachel in onbehandelde vorm op de standaardhoogte gewoon in voorraad staan. Onbehandeld houdt in dat zij een roestig uiterlijk hebben of in geval van de gasfleskachel dat de originele verflaag van de gasfles er nog op zit.

Tevens hebben we de gasfleskachels zwart gespoten en enkele blank gestraald in voorraad staan.

 

Alle op maat gemaakte kachels hebben op dit moment een levertijd van 1 week in onbehandelde vorm en 2 weken als ze zwart gespoten moeten worden

Zwart gespoten of gestraalde kachels worden altijd op bestelling gemaakt en de levertijd hiervan is momenteel maximaal 2 weken vanaf het moment van bestellen.

Wij hopen dat u dit geduld kunt opbrengen!

 

Uiteraard doen wij ons best een bestelde kachel zo spoedig mogelijk te leveren. Wij vragen u toch rekening te houden met de aangegeven levertijden om teleurstellingen te voorkomen..

 

Uiteraard hebben wij de diverse modellen bij ons in de tuin staan en bent u welkom om op afspraak een keer te komen kijken of u onze kachels iets vindt..

Het komen bezichtigen / afhalen van een kachel schikt ons het beste in het weekend (ook op zondag!) of op doordeweekse dagen in de avond na 18.30 uur. Op doordeweekse dagen overdag zijn wij nogal druk met een transportbedrijf en dus vrijwel nooit aanwezig!

 

 

 

 

Plan uw route